El resort de cinco estrellas apuesta por una versátil y sofisticada programación navideña con propuestas de moda, culturales, de ocio y gastronomía
SO/Sotogrande Spa & Golf Resort se presenta para las próximas Navidades como un destino idóneo para disfrutar de estas fechas tan señaladas en pareja o en familia. Su amplia y variada programación navideña comenzará con un toque Fashions dando la bienvenida a sus clientes locales y visitantes el 2 de diciembre con un majestuoso y original árbol de Navidad, de casi 3 metros de altura, decorado por primera vez con distintos modelos de calzado artesano de la firma eco-friendly Flabelus, y en colaboración con los artistas florales Ikebana Atelier.
Previamente, el restaurante Society Club House albergará hasta el 5 de noviembre la exposición del artista argentino afincado en Sotogrande, Osvaldo Lovalzo, con sus obras más representativas. La artista Marta Bernad le tomará el relevo el día 6 de diciembre para exponer una colección de grabados inspirados en la naturaleza en este mismo espacio. Además, el resort organizará distintos talleres para participar en familia: el 2 y el 14 diciembre el taller para crear centros de mesa, y el 9 de diciembre un workshop infantil para decorar adornos navideños.
A nivel gastronómico, SO/Sotogrande Spa & Golf Resort mantiene su oferta culinaria basada en producto local y de temporada para sus menús especiales de Nochebuena, Navidad, Nochevieja y Año Nuevo, teniendo en cuenta los platos clásicos de estas fechas, y una selección de vinos de la zona.
Como novedad, se incorpora del 7 al 9 de diciembre en su restaurante Cortijo Santa María 1962 el menú de edición limitada “Cortijo Bistronomy: Bubbles Pairing Dinner” en colaboración con el chef Nicolas Isnard (1* Michelin). Plan perfecto para disfrutar durante el Puente de la Immaculada, de un menú de 5 pasos compuesto por: fritura Malagueña en vichyssoise y ajo blanco, huevo ‘a la flamenca’ a baja temperatura 2.0, Langostinos jumbo, hummus de alubias y cilantro, crema de cava con limón confitado, suprema de perdiz en dos cocciones, salsa salmi con Jerez y las texturas de remolacha; y como postre un Mont Blanc, maracuyá y mango del Tesorillo. Todo ello regado con vinos como Champagne Laurent Perrier ó Juvé & Camps Gran Reserva entre otros.
Como corazón de este Cortijo Revolucionado, IXO Tapas & Bar, seguirá latiendo estas fiestas más fuerte que nunca, convirtiéndose en el punto de reunión y brindis donde disfrutar de extensa carta de más de 40 cócteles de autor, riquísimas tapas de vanguardia y la mejor música en vivo viernes, sábados y domingos
PROGRAMA NAVIDEÑO SO/SOTOGRANDE
- Hasta el 30/11: Exposición Osvaldo Lobalzo en SOCIETY CLUB HOUSE
- 2/12: Encendido del árbol de Navidad Flabelus x SO/ SOTOGRANDE & Live Music
- 02/12 y 14/12: Workshop X-Mas para decorar centros de mesa
- 06/12 Exposición Marta Bernad en Society Club House
- 09/12: Workshop X-Mas infantil para decorar tu bola de navidad
- 07- 09/12: Cortijo Bistronomy x Michelin Star Chef Nicolas Isnard : Bubbles Pairing Dinner
- 13/12: Workshop Personal shopper by El Corte Inglés
- 24/12: Menú gastronómico Noche Buena
- 25/12: Menú Navidad (Roast)
- 31/12: Menú gastronómico Noche Vieja + fuegos artificiales
- 01/01: Menú Año Nuevo (Roast)
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SO/Sotogrande hosts a wide range of Christmas events for you to enjoy an unforgettable festive season.
The five-star resort is committed to a versatile and sophisticated Christmas programme with fashion, cultural, leisure and gastronomic events.
SO/Sotogrande Spa & Golf Resort is the ideal destination to enjoy this Christmas season with your partner or family. Its wide and varied Christmas programme will begin with a fashionable flair, welcoming its local guests and visitors on the 2nd of December by means of a majestic and original Christmas tree. It will be almost 3 metres tall and will be decorated with different styles of handmade footwear from the eco-friendly company Flabelus, for the first time, and in collaboration with floral artists from Ikebana Atelier.
Previously, the Society Club House restaurant will host an Osvaldo Lovalzo exhibition, an Argentinian artist based in Sotogrande, with his most emblematic pieces until the 5th of November. Artist Marta Bernad will take over on the 6th of December to exhibit a collection of engravings inspired by nature within the same space. In addition, the resort will be organising various workshops for families to take part in: on the 2nd and the 14th of December, there will be a workshop for creating table centrepieces, and on the 9th of December, the children’s workshop for decorating Christmas ornaments.
Regarding gastronomy, SO/Sotogrande Spa & Golf Resort continues its culinary selection based on local and seasonal products for its special Christmas Eve, Christmas, New Year’s Eve and New Year’s Day menus, based on the classic Christmas dishes, and a selection of wines from the area.
A new feature of the Cortijo Santa María 1962 restaurant is its limited-edition menu «Cortijo Bistronomy: Bubbles Pairing Dinner» in collaboration with chef Nicolas Isnard (1 Michelin Star), which will be served from the 7th to the 9th of December. This is the perfect plan to celebrate the feast of the Immaculate Conception with a 5-course menu consisting of: Malagueña fried fish in vichyssoise and white garlic, egg ‘a la flamenca’ at a low temperature 2.0, jumbo prawns, bean and coriander hummus, cava cream with lemon confit, partridge supreme in two cookings, salmi sauce with sherry and beetroot textures; and a Mont Blanc, passion fruit and mango from El Tesorillo for dessert. All of which is accompanied by wines including Champagne Laurent Perrier or Juvé & Camps Gran Reserva among others.
At the heart of this Revolutionised Cortijo, IXO Tapas & Bar, will continue to vibrate stronger than ever this festive season, transforming itself into a meeting and toasting point where you can enjoy an extensive menu of more than 40 signature cocktails, delicious avant-garde tapas and the best live music on Fridays, Saturdays, and Sundays.
- SO/SOTOGRANDE CHRISTMAS PROGRAMME
- Until 30/11: Osvaldo Lobalzo Exhibition at SOCIETY CLUB HOUSE
- 2/12: Christmas tree lighting by Flabelus x SO/ SOTOGRANDE & Live Music
- 02/12 and 14/12: X-Mas Workshop for centrepiece decorating
- 06/12: Marta Bernad Exhibition at Society Club House
- 09/12: X-Mas Workshop for children on How to decorate your own Christmas bauble
- 07- 09/12: Cortijo Bistronomy x Michelin Star Chef Nicolas Isnard : Bubbles Pairing Dinner
- 24/12: Christmas Eve Gourmet Menu
- 25/12: Christmas Menu (Roast)
- 31/12: Gourmet menu New Year’s Eve + fireworks
- 01/01: New Year Menu (Roast)